28 Mart 2011 Pazartesi

Tatil Köyleri


Tatil köyünde tatil kavramının tanımını yapmak gerekirse gerçekten rahatça bir tatil yapabilmeniz için kurulmuş köylerde geçireceğiniz tatil demek yanlış olmayacaktır. Yüksek olmayan ve birbirinden bağımsız binalarıyla tatil köyünde tatil ile gökyüzüyle yaşamayı ne kadar özlediğinizi anlayacaksınız. Özellikle vurguluyorum ki tatil köyünde tatil her şeyden önce hem geniş alanlarda kurulu oluşu hem de açık seması ile size özgürleştiğinizi hissettirecek.


Resort olarak da adlandırılan tatil köyünde tatil size lüks otellerin konforunu kesinlikle aratmayacaktır. Son yıllarda tatil köyünde tatil seçeneğine artan talep neticesinde yatırımcılar yeni tatil köylerinin inşasına yönelmişlerdir. Neticede ülkemizde her kesimin faydalanacağı niteliklerde ucuz tatil köyü sayısı artmıştır. Ucuz tatil köyü yalnızca Ege ve Akdeniz gibi yazlık mekanlarda değildir. Karadenizin engin yeşili ve serin yağmurları arasındaki ucuz tatil köyü ortamında da tatil köyünde tatil isteğinize erişebilirsiniz.



Tatil köyünde tatil kavramındaki köy kelimesi sizi yanıltmasın. Özellikle de ucuz tatil köyü dendiğinde eski ve dizaynsız mekanlar gözünüzde canlanmasın; çünkü tatil köyünde tatil ile lüks ve her ihtiyacınıza cevap veren imkanlar var. Tatil köyünde tatil ile özellikle bir çok ucuz tatil köyü kapsamında da ultra dahil ya da her şey dahil fırsatlarını göreceksiniz. Tatil köyünde tatil tercihinizi yapmakla birlikte seçtiğiniz ucuz tatil köyü dışına çıkmanıza gerek kalmayacak. Havuzları, oyun ve eğlence alanları, toplantı salonlarına varana kadar ucuz tatil köyü içinde her seçeneği bulabileceksiniz. Hatta bildiğiniz büyük alışveriş merkezlerinin seçtiğiniz ucuz tatil köyü içinde de var olduğunu göreceksiniz.


Tatil köyünde tatil ile bu lüks yaşamın dışında belirtilmesi gereken diğer bir nokta da bu tatil köyü bölgelerinin büyük kısmının doğayla içiçe olduğudur. Birçoğu hem deniz hem ormana kıyı olan bölgelerde bir kısmı da bol yeşilin arasında oluşturulmuştur. Tatil köyünde tatil tercihiniz ile sessiz, yeşil, serin bir tatil sizin olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder