21 Şubat 2011 Pazartesi

Atlantique Holiday Club


Atlantique Holiday Club, Tertemiz denizi, muhteşem doğal güzellikleri ile dillere destan olan Kuşadası’nın Karaova mevkiinde bulunur.
Tatilinizin keyfine dilerseniz tertemiz havuzunda, dilerseniz eşsiz bucaksız görünen kumsalında doyasıya güneş eşliğinde varabilirsiniz.
Tenis, futbol, basketbol, masa tenisi gibi aktiviteleriyle gündüzleri hem spor yapıp hem de eğlenirken akşamları animasyon gösterileri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. Adrenalin sevenlerdenseniz jet-ski, paraşüt ve su kayağından yararlanabileceğiniz aktivitelere katılarak heyecanın doruklarına ulaşabilirsiniz.

Atlantique Holiday Club, herşey dahil konseptiyle Türk ve Dünya mutfağının en seçkin yemeklerini sizlere sunuyor. Tatları damağınızda kalacak olan muhteşem yemekleri keşfederken şık sunumlarına da hayran kalacaksınız.
Her isteğe uygun konsepte odaları bulunduğu gibi odalarda saç kurutma makinesi, banyo/duş, tv, klima gibi her türlü ihtiyacınız da düşünülmüş. Deniz ve kara manzaralı odalarında hem denizin engin maviliği arasında kaybolacak hem de muhteşem doğasıyla huzuru bulacaksınız.
Erken rezervasyon kampanyaları ile konuklarına hem kaliteli hem de ucuz tatil fırsatını sunan Atlantique Holiday Club’da fırsatlar tükenmeden bir an önce rezervasyonunuzu yaptırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder