29 Mart 2011 Salı

Kuştur Club Holiday Village

Kuşadası’nda yemyeşil çam ormanları, masmavi deniz, rengarenk çiçekler arasında küçük bir cenneti anımsatan 5 yıldızlı Kuştur Club Holiday Village, sakin ve eğlenceli ucuz tatil geçirmek isteyenler için eşsiz bir mekandır.

Tatil köyleri içerisinde bulunan Kuştur Club Holiday Village’in bahçe, aile, superior ve suit olmak üzere eşsiz bahçe manzaralı, balkonlu veya teraslı odalarında tv, telefon, mini bar, saç kurutma makinesi, klima bulunduğu gibi aynı zamanda Kuştur Club Holiday Village’in günlük gazete servisi (isteğe bağlı), uyandırma servisi, mesaj servisi ve kuru temizleme hizmetleri bulunuyor.

Kuştur Club Holiday Village’in botanik bahçesinde sabah sporunuzu yapabileceğiniz gibi eşsiz deniz manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabilirsiniz. Harika bir manzara eşliğinde Kuştur Club Holiday Village’de ucuz tatil keyfini doyasıya yaşarsınız. Usta aşçılarının Türk ve dünya mutfağına ait birbirinden özel zengin yemek ve meze çeşitlerinin tadına Kuştur Club Holiday Village’in farklı mekanlarında bulunan restoranlarında varabilirsiniz.

İki ayrı havuzu bulunan Kuştur Club Holiday Village’in büyük havuzunda animasyon gösterileri ile eğlenip, güneşlenecek, bu ekonomik tatil köyünün diğer havuzunda ise içeceğinizi yudumlayarak Kuştur Club Holiday Village’in huzurunun tadını çıkarabileceksiniz. Kuştur Club Holiday Village’in özel kumlu plajında sabah saatlerinde durgun olan denizinde yüzerek dinlenebileceğiniz gibi öğleden sonrasında denizin, güneşin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz.

Kuştur Club Holiday Village’de jet ski, banana, su kayağı, parasailing, fly fish ve ringo gibi birçok su sporları ile heyecanın ve adrenalinin doruklarına çıkabilir, ücretsiz olarak su bisikletleri, kano, sörf, plaj voleybolu, basketbol, voleybol, tenis ve golf aktivitelerinden yararlanabilirsiniz.

Kendinizi yenilemek ve daha iyi hissetmek isterseniz Kuştur Club Holiday Village’de  Sağlık ve Güzellik Merkezinde profesyonel ekip tarafından yapılan masajlarla bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilir, vücudunuza özel bakım yaptırarak kendinizi şımartabilirsiniz. Akşamlarınızı da Kuştur Club Holiday Village’in animasyon gösterileri ile renklendiren animasyon programlarını izleyebilir gece saatlerinde ise diskosunda sınırsız eğlenceye katılabilirsiniz.

Çocuklu aileler içinde oldukça uygun olan Kuştur Club Holiday Village’de oyun parkı, oyun salonu, mini club, çocuk havuzu, çocuk animasyon showları bulunuyor. Kısacası tatilinizi eziyetsiz ve tatil gibi geçirmek istiyorsanız Kuştur Club Holiday Village güleryüzlü hizmetleri ve personelleri ile tam size göre bir otel.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder