9 Nisan 2011 Cumartesi

Ömer Holiday Resort


Ömer Holiday Resort, mavi bayraklı plajı, 50 yıllık ağaçları ile değişikliği direk hissedeceğiniz en ekonomik tatil avantajını yaşayabileceğiniz; Kuşadası Yavansu mevkiinde bulunan bir tatil köyüdür. Kuşadası'nda bulunan tatil köyü konseptinde hizmet veren birçok otel arasından cennet gibi bahçeye sahip Ömer Holiday Resort’te mis gibi çiçeklerin arasında dolaşmak, denizin tuzlu havasını solumak ve büyülü günbatımı manzarasına kendinizi kaptırmamanız için hiçbir neden yok.



Kendinizi bambaşka bir atmosferde bulacağınız Kuşadası Ömer Holiday Resort’te konforlu ve ekonomik tatil keyfinin en ince ayrıntılarına ulaşırsınız. Ömer Holiday Resort’ün balkonlu odalarının farklı manzaralarında konaklayarak ister deniz görüntüsüne isterseniz de palmiye ağaçlarının muhteşem görüntüsü ile sabaha merhaba dersiniz. Ömer Tatil Köyü’nün havuz kenarında güneşlenip, serin sularına bırakırsınız kendinizi. Hemen ardından Ömer Holiday Resort’ün muhteşem kokteylleri ile havuzun kenarında ekonomik tatil keyfinizi yaparsınız. Hem yetişkinlerin hem de çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Ömer Holiday Resort’te ayrıca su kaydırakları ile renkli dakikalar geçirirsiniz. Kuşadası Ömer Holiday Resort’te kendine özel mavi bayraklı ve kumlu plajında doyasıya denizin tadına varırsınız.

Hem yeşilliğin hem de mavinin bu kadar yoğun ve iç içe olduğu Ömer Tatil Köyü’nde sabah kahvaltınızın hemen ardından ister pırıl pırıl denizin kenarında isterseniz de Kuşadası Ömer Holiday Resort’ün muhteşem bahçesi içerisinde bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Herşey dahil konsept ile hizmet veren Ömer Holiday Resort’te ekonomik tatil yapmanın farkını gerçek anlamda yaşarsınız. Öğle ve akşam yemeklerinizi özenle hazırlayan Ömer Holiday Resort’te değişik lezzetlerin tadına bakma şansına sahipsiniz. Spor aktiviteleri ile de Ömer Holiday Resort’te sıkılmadan, dışarıya çıkmaya gerek duymadan ekonomik tatil yaparsınız. Tatilin tam anlamı ile dört dörtlük bir tatil olmasını hedefleyen Kuşadası Ömer Holiday Resort’te çocuklarınızın da vakit geçirip eğlenebilecekleri birçok aktiviteleri vardır. Oyun bahçesi, yüzme havuzu, mini club ve çocuk animasyonları bulunan Ömer Tatil Köyü’nde tatilin en büyük keyfini onlar çıkarırlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder