19 Ağustos 2011 Cuma

Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort
Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası'nın Çamlimanı bölgesinde yer almakta olan, hizmet kalitesi ve uygun fiyatları ile her yıl daha fazla kişi tarafından tercih edilen, Kuşadası otelleri içerisinde farklı bir konuma sahip, nezih ortamı ile gelenleri mutlu kılan kaliteli bir oteldir. Halihazırdaki bu yazımızda, Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesisleri ile ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunacağız. Bu sayede, Kuşadası tatili yapmayı planlayan ya da zaten Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinde kalmayı düşünen kişilerin, Pine Bay Holiday Resort Kuşadası ile ilgili daha geniş bilgiye sahip olmalarını sağlayacağız. Bunun için öncelikle Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinin konumu ve ulaşımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız, ardından Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinin en genel özelliklerinden söz edeceğiz ve nihayetinde de Pine Bay Holiday Resort Kuşadası odalarında bulunanlar ve niteliklerinden bahsedip yazımızı sonlandıracağız. Faydalı bir yazı olmasını umuyoruz.

Pine Bay Holiday Resort Konumu

Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası'nın gözdesi, doğal güzellikleri ile adından bolca söz edilen Çamlimanı bölgesinde yer almaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Pine Bay Holiday Resort Kuşadası, yeşil ile mavinin buluştuğu, tercih edenlerin son derece mutlu ayrıldığı nezih bir oteldir. Bu otelde konaklamak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Kuşadası'nın Çamlimanı bölgesine gelmek ve otele kaydınızı yaptırmak. Yine telefon aracılığıyla da erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Pine Bay Holiday Resort Ulaşımı

Pine Bay Holiday Resort Kuşadası, ulaşımı bakımından da oldukça avantajlı bir konumda yer almaktadır. Öyle ki, yurt dışından Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerine ulaşmak isteyen turistler, Adnan Menderes Hava Alanı üzerinden, Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerine kolayca ulaşabilirler. Nitekim hava alanı ile otel arası, sadece 65 kilometre kadardır.
Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerini yurt içinden tercih edecek olanlar ise, Kuşadası Terminali'nde inip otobüs servislerini kullanabilirler. Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinde olmanız, sadece birkaç dakika kadar sürecektir. Çünkü Kuşadası Terminali ile Pine Bay Holiday Resort Kuşadası arasındaki mesafe, sadece 6 kilometre kadardır.

Pine Bay Holiday Resort Tesis Özellikleri

Pine Bay Holiday Resort Kuşadası, tesis özellikleri ile de çevre otellerden ayrılan bir konumda bulunmaktadır. Kuşadası Pine Bay Holiday Resort, 551 odalıdır ve Kuşadası'nın en büyük otellerinden bir tanesidir. Pine Bay Holiday Resort Kuşadası, aynı anda binlerce kişiye hizmet sunabilecek bir kapasitededir. Otel bünyesinde aquaparklar, restoranlar, yüzme havuzları, spor odaları, hamamlar ve saunalar yer almaktadır. Yine otel içerisindeki eşsiz hizmetler sayesinde, dışarı çıkmanıza bile gerek kalmayacak, her ihtiyacınızı Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinde giderebileceksiniz.

Pine Bay Holiday Resort Odaları

Pine Bay Holiday Resort odaları, kullanımınıza uygun dizayn edilmiştir. 550'nin üzerindeki odanın tamamı, aynı kalitede ve aynı hizmet anlayışı ile düzenlenmiştir. Pine Bay Holiday Resort Kuşadası odalarının tamamı manzaralıdır. Ön cephe deniz manzarasına sahiptir, arka cephe ise orman ve dağ manzaralıdır. Pine Bay Holiday Resort Kuşadası odalarında mini bar, klima, televizyon, saç kurutma makinesi ve telefon gibi ihtiyaçlarınız da karşılanmıştır. Kısacası, Pine Bay Holiday Resort Kuşadası odalarında, ihtiyacınız olan her şey bulunmaktadır.
Pine Bay Holiday Resort Kuşadası çevresinde ucuz tatil köyleri yer almaktadır. Bu köylerde de barınabilirsiniz ve Kuşadası tatili için farklı avantajlar yakalayabilirsiniz. Kuşadası otelleri içerisinde apayrı bir konumu olan Pine Bay Holiday Resort bünyesinde tatilinizi geçirin ve Pine Bay Holiday Resort Kuşadası tesislerinin tüm avantajlarından yararlanın. Hemen harekete geçin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder