29 Ağustos 2011 Pazartesi

Deluxe Otel

Deluxe Otel
Lüx otel de tatil yapmanın keyfini ancak yaşayarak anlayabilirsiniz. Bu nedenle, lüx otel özelliklerinden sizlere bahsederken, anlatabildiğimizden çok daha fazlasını anlatmak istediğimizi düşünmelisiniz. Lüx otel yani deluxe otel konseptini her yerde bulabiliriz. Ucuz tatil köyleri konsepti ile bütünlük gösterebilen lüx otel özelliği, tatil köyleri söz konusu olduğunda yine aynı titizlikle, kalite ve konfordan taviz vermeden işletme hayatını sürdüren konaklama tesisleri için de geçerli olabilmektedir. Lüx otel, delüxe otel kategorisinde değerlendirebileceğiniz ucuz tatil köyleri ile şehir merkezlerinde veya büyük şehirlerde tatil yapmanız mümkün değildir. Ucuz tatil köyleri turistik bölgelerin tatil beldelerinde, küçük ilçelerinde kuruludur. Ancak, büyük bir alanda hizmet vermektedirler. Ucuz tatil köyleri özellik olarak lüx otel delüxe otel hizmeti sunarken, hizmetin kalitesini resort otel yeni tatil köyü çerçevesinde değerlendirmeniz gerekir.

Lüx otel nedir?

Konaklama işletmelerine, kalite ve konforla birlikte hizmet ve özelliklerine göre verilen bir nitelik tanımıdır. Lüx otel yani delüxe otel dediğimize beş yıldızlı otel ve tatil köyleri anlamını çıkarmalıyız. Delüxe otel yani lüx otel kavramı, her şeyden önce 7-24 oda servisine sahip olan, özel nüansla detaycı ve lüks bir iç mimari döşenmiş tesislerdir. Delüxe otel, lüx otel yani beş yıldızlı oteller dünya çağında bilinirliğe sahip zincir lüx otel hizmeti de vermektedir. Bu anlamda, lüx otel misafirlerinin kazanmış olduğu bir takım alışkanlıklar, her zincir lüx otel şubesinde korunur. Yani, a markasının zincir lüx otel tesislerinden birinde konakladığınızda, İstanbul da ki lüx otel şubesinde de Paris de ki lüx otel şubesinde de aynı özellikleri bulursunuz. Bu anlamda, lüx otel tesislerinde bir yeniliğe gidildiğinde bile Paris de ki lüx otel şubesi ile İstanbul da ki lüx otel şubesinde aynı değişiklik yapılır. Amaç, her şubede aynı kaliteyi sunmaktır. Hizmet sektörünün en önemli ayakları olan lüx otel işletmeleri, diğer bütün otellere fark atmakla yükümlüdürler. Kaliteli hizmet personeli, odaların konforlu ve trend oluşundan lobilerin dizaynına kadar lüx otel diğer otellerden olumlu bir şekilde ayrılırlar.

Lüx otel oda özellikleri

Lüx otel de en güzel ve büyük oda kral odalarıdır. Bu otellerde bulunan kral daireleri, lüx otel işletmeleri için adeta bir onur bir bayrak yarışıdır. Her lüx otel tesisinde bulunan kral daireleri, gerek dizaynları gerekse özel hizmet özellikleri ile tatilcilerin gözlerini kamaştıran güzelliktedirler. Balayı çiftlerinin tercih ettiği ve lüx otel bünyesinden başka bir yerde bulamayacağınız kral daireleri, özel konukları ağırlamakta ve hayallerinin tatilini yapmak isteyenlere hizmet vermektedir.

Lüx otel de tatil yapmak

Lüx otel de güzel bir tatil yapmak için elinizde olan imkanları zorlamak istiyorsanız, ekonomik otel arayışınız için size bir iki öneride bulunmak istiyoruz. Tatilinizi lüx otel de yaparken en ekonomik fırsatları değerlendirmeniz için erken rezervasyon, taksitli ödeme ve otel kampanyalarına dikkat etmenizi öneriyoruz. Tatilinizi lüx otel de yaparak konforlu bir tatil yaşamanız mümkün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder