17 Mayıs 2011 Salı

Sürmeli Efes Hotel

Otel seçeneklerinin çok olduğu bu zamanlarda tatil yerine karar vermekte hayli zorlar insanı. Kuşadası’ndan Didim’e Alanya’dan Kemer’e birçok tatil yerinde muhteşem bir tatil yapmak herkesin hayalidir. Sürmeli Efes Hotel Kuşadası’nda hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek ve unutulmaz bir tatil yaşatmak için misafirlerini en iyi şekilde ağırlar.
Kuşadası’nın merkezinden biraz dışarıda bulunan Sürmeli Efes Hotel denize sıfır konumu, ekonomik fiyatları ve güleryüzlü personelleri ile oldukça iddalıdır. Herşey dahil konseptinde hizmet veren Sürmeli Efes Hotel Kuşadası otelleri arasında hem huzuru hem de eğlenceyi yaşayacağınız güzel bir oteldir. Beklentilerinizin ötesinde bir tatil keyfi yaşayacağınız Sürmeli Efes Hotel’de odaları sade ve şık tasarımlarla donatılmış olup, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulabilmeniz mümkündür. Sürmeli Efes Hotel’in sadece odalarında değil otelin genelinde de her ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sürmeli Efes Hotel Kuşadası’nda market, alışveriş merkezi, kuru temizleme, kuaför, doktor bulunuyor.
Sevdiklerinizle birlikte gönül rahatlığı ile tatil yapabileceğiniz Sürmeli Efes Hotel Kuşadası’nda 3 adet açık yüzme havuzunun yanı sıra 1 adette kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Havuz yerine denizi tercih eden misafirler ise Kuşadası plajları arasında harika bir plaja sahip Sürmeli Efes Hotel’in denizinde pırıl pırıl güneşin tadına doyarak güneşlenmenin ve denizinin serin sularına kendini bırakmanın keyfini yaşarlar. Biraz daha hareketli bir tatil fikrini düşünenler de yine Sürmeli Efes Hotel’in aktiviteleri ile en eğlenceli dakikalarını doyasıya yaşayabilirler. Peki Sürmeli Efes Hotel Kuşadası’nın ne gibi aktiviteleri bulunuyor. İlk başta spor aktivitelerinin yer aldığı Sürmeli Efes Hotel’de basketbol, voleybol, masa tenisi, kano, deniz bisikleti, mini golf ve satranç aktivitelerinden ücretsiz yararlanabiliyorsunuz. Motorlu su sporlarını tercih edenleri de unutmayan Sürmeli Efes Hotel’de banana, su kayağı, jet-ski gibi aktivitelerden de belli bir ücret karşılığı yararlanabiliyorsunuz. Su altının gizemli dünyasına katılmak isterseniz de yine Sürmeli Efes Hotel’in dalış kursuna katılarak bu deneyimi de tadabilirsiniz.
Sürmeli Efes Hotel Kuşadası’nin aktiviteleri saymakla bitmiyor tatilinize ayrı bir eğlence katan animasyon gösterileri de otelin en güzel aktivitelerinden biri. Gülmekten keyif alacağınız bu animasyon gösterilerini Sürmeli Efes Hotel’in profesyonel animasyon ekibi hazırlıyor ve misafirlerine sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder