17 Mayıs 2011 Salı

Kuşadası Plajları

Kuşadası tatili planınız varsa bu sene Kuşadası plajları ve koyları ile doyumsuz bir tatil keyfine merhaba diyebilirsiniz. Neden Kuşadası plajları ile Kuşadası tatili yapmanız gerektiğini düşündüğünüzü biliyorum. Kuşadası otelleri ile ünlü olmasının yanı sıra Kuşadası plajları ve Kuşadası koyları bu ünün bir parçasıdır aslında. Muhteşem Ege havasını içinize çekebileceğiniz gibi berrak sularında yüzmenin keyfini çıkartabileceksiniz. Yani bu sene Kuşadası tatili ile Kuşadası’nın büyüleyici güzelliğine Kuşadası plajları ile kendinizi kaptırabilirsiniz.
Kuşadası plajları arasında hem kumlu hem de çakıl taşlı plajlar bulmanız mümkündür. Hatta Kuşadası plajları içerisinde dinlenebileceğiniz ya da doyasıya eğlenebileceğiniz Kuşadası plajları da bulabilirsiniz. Kısaca Kuşadası plajları içerisinde size hitap eden istediğiniz özelliklere sahip Kuşadası plajları ile Kuşadası tatili keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. İsterseniz Kuşadası plajları arasında en çok tercih edilen doğal güzelliklerden biraz bahsedelim. Sizlerde Kuşadası tatili planınızı daha rahat yapabilmeniz için fikir edinmiş olursunuz.
Kuşadası plajları arasında ilk sırada Kadınlar Denizi Plajı geliyor. Daha önceleri bu plajda kadınlar yüzdüğü için Kadınlar Denizi Plajı adını alan bu plaj şimdilerde Kuşadası plajları içinde çok fazla rağbet gören ve oldukça hareketli cıvıl cıvıl tüm halka açık olan plajlardan biridir. Eğlenmeyi severim diyenlerdenseniz Kuşadası plajları içinde size bunu sağlayacak olan Kadınlar denizi plajını tavsiye ederiz. Kadınlar Denizi plajının hemen yanında bulunan Yeşil Plaj ise Kuşadası plajları arasında bulunan sessiz sakin bir ortama sahip olan dinlendirici bir plajdır. Etrafında ağaçların bulunması da Kuşadası plajları içerisinde yer alan bu plaja ayrı bir huzur katmaktadır. Gelelim Kuşadası plajları arasında yine popülerliğini koruyan Kuştur Plajına. Su sporlarına olanak sağlayan bu plaj Kuşadası plajları içerisinde tercih sebebi olan plajlardan biridir aslında. Bir başka tercih nedeni ise Kuşadası plajları içinde bu plajın denizinin sabah saatlerindeki dinginliğini öğleden sonra dalga seslerine ve serinliğine bırakır yerini. Kuşadası plajları içerisinde gidilmesi gereken diğer plajlardan bazıları ise; Pamucak, Yılancı Burnu, Halk ve Uzun Plajlarıdır. Kuşadası tatili esnasında Kuşadası otelleri arasından seçiminizi yaparken ekonomik otellerden yararlanarak bu doğal güzelliklere vakit ayırmanızı umarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder