13 Eylül 2011 Salı

Crystal Admiral Resort

Crystal Admiral Resort
Side Crystal Admiral Resort, Side otelleri arasında ayrı bir konumu olan, özellikle sunduğu hizmet ve olanaklarla, tercih edenlerin beğenisini kazanan, her yıl daha fazla kişi tarafından ilgi gören, Side'nin en büyük otellerinden bir tanesidir. Side tatili yapmayı planlayan ya da Side otelleri içerisinde bir tatil yapmak niyetinde olan kişilerin Side Crystal Admiral Resort tesislerinde konaklamasını öneriyoruz. Nitekim Side Crystal Admiral Resort, Side otelleri içerisinde en fazla tavsiye edilen otellerin başında gelir. Bunun en büyük sebebi, keyifli tatil olanaklarının bulunması ve Side tatili bünyesinde yapılan tatillerde "keyifli tatil" arayışının hakim olmasıdır.
Okuyor olduğunuz bu yazımız, Side otelleri içerisinde saygın bir yere sahip olan Side Crystal Admiral Resort tesislerinin tanıtımı üzerine kaleme alınmıştır. Özellikle Side Crystal Admiral Resort tesislerinin nerede bulunduğunu, nasıl ulaşabileceğinizi ve tesislerin genel özelliklerini, Side Crystal Admiral Resort tanıtım yazımızın içerisinde bulabilirsiniz. Yine Side Crystal Admiral Resort tesislerinin odalarında bulunan teknolojik cihazlar ile Side Crystal Admiral Resort tesislerindeki eğlence olanaklarını, Side Crystal Admiral Resort ile alakalı kaleme aldığımız bu tanıtım yazımızda okuyabilir, Side tatili öncesi geniş bilgi edinebilirsiniz.


Side Crystal Admiral Resort Tesislerinin Konum ve Ulaşım Bilgileri


Side Crystal Admiral Resort tesislerinin konumu, Side otelleri içerisinde çok farklıdır. Coğrafi konum itibarıyla Side Crystal Admiral Resort, Side'nin Kızılot mevkiinde yer almaktadır. Bu mevkiideki en büyük otel Side Crystal Admiral Resort tesisleridir. Kızılot, Side denizi ile Side'nin sırtını yasladığı yeşilliğin buluştuğu, bakir yerlerden bir tanesidir. Böyle bir mevkiide tatil yapmak, özellikle de Side otelleri içerisinde tatil yapmak, kesinlikle bir ayrıcalık anlamına gelmektedir.
Side Crystal Admiral Resort ulaşım bilgileri ele alındığında da, yine uygun olanakları görürüz. Antalya Hava Limanı'nın Side Crystal Admiral Resort tesislerine uzaklığı, 85 kilometre kadardır. Kara yolu ile ulaşım ise; çok daha basittir. Kısacası; Side Crystal Admiral Resort tesislerine ulaşım, oldukça kolaydır.


Side Crystal Admiral Resort Tesislerinin Genel Özellikleri


Side Crystal Admiral Resort tesisleri, genel özellikleri bakımından da Side otelleri içerisinde önde gelmektedir. Side Crystal Admiral Resort tesisleri içerisinde, toplamda 5 adet restoran yer almaktadır. Birbirinden eşsiz lezzetleri tadabileceğiniz restoranlar, herşey dahil otel konseptinde sınırsız olarak da hizmet vermektedir.
Şarap meraklılarına özel, Side Crystal Admiral Resort Şarap Evi, sizlere hizmet vermektedir. Side Crystal Admiral Resort Şarap Evi içerisinde, yıllanmış şaraplarla ilgilenebilir, istediklerinizi satın alabilirsiniz.
Side Crystal Admiral Resort içerisindeki havuzlarda, kaydıraklar bulunmaktadır. Bu kaydıraklarla birlikte Side Crystal Admiral Resort havuzları, mini bir aquapark görevi üstlenmektedir. Side Crystal Admiral Resort havuzlarında da istediğiniz kadar eğlenebilirsiniz. Eğer havuz yerine denizde vakit geçirmek istiyorsanız, Side Crystal Admiral Resort tesislerinde bulunan 50 metrelik alt geçidin ardından Side Denizi'ne ulaşabilir, tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.


Side Crystal Admiral Resort Tesislerinde Eğlence


Side Crystal Admiral Resort, eğlence açısından da gelişmiş bir oteldir. Side otelleri içerisinde çokça tercih edilen Side Crystal Admiral Resort içerisinde birçok disko ve bar bulunmaktadır. Müzikli eğlence tercihi olanlar, bu disko ve barlarda eğlenebilirler. Daha sakin bir eğlence isteyenler ise Side Crystal Admiral Resort tesislerine özel animasyon gösterilerine katılabilir, su sporları ile ilgilenebilir.
"Crystal Admiral Resort Side", Side otelleri dahilinde tercih edebileceğiniz, sayılı otellerden bir tanesidir. Siz de Crystal Admiral Resort tesislerinde bir tatil yapın, siz de gerçek bir tatil nasıl olurmuş; Side Crystal Admiral Resort dahilinde görün: Erken rezervasyon ile hemen harekete geçin ve "ucuz tatil köyleri" bünyesinde, güzel bir tatil geçirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder