1 Ağustos 2011 Pazartesi

Batıhan Beach Resort

Batıhan Beach Resort
Batıhan Beach Resort, Kuşadası'nda yer alan Kuşadası'nın en büyük otellerinden bir tanesidir. Kuşadası otelleri ve resort otel seçenekleri arasından, gerek hizmetteki sınırsız anlayışları gerekse müşterilerle olan diyalogları sayesinde sıyrılmışlardır. Kaleme aldığımız bu yazımızda sizlere, Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası ile ilgili çeşitli bilgiler vereceğiz ve Kuşadası otelleri bünyesinde tatilini geçirmek isteyenler için Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası hakkında minik bir tanıtım yapacağız.

Batıhan Beach Resort ve Konumu

Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası, Kuşadası'nın Ilıca Bölgesinde yer almaktadır. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası konumu ile ilgili çeşitli bilgiler verelim ve Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde tatilini yapmak isteyen kişilere, otele nasıl ulaşacakları konusunda bilgilendirelim.

Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası, Kuşadası Terminali'ne 6 kilometre mesafededir. Bu yönüyle oldukça avantajlı olan Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde tatilini geçirmek isteyecek kişiler, Kuşadası Terminali'nden Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerine, sadece birkaç dakika içerisinde kolayca ulaşabilirler.

Hava yoluyla Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerine gelmek isteyen kişiler için Adnan Menderes Hava Alanı, sadece 75 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası ile Adnan Menderes Hava Alanı arasındaki yolculuk süresi, yaklaşık 1 saat kadardır.

Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası Odaları

Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası içerisinde, toplam 180 oda yer almaktadır. Bu odaların tamamı, kusursuz hizmet anlayışına göre dizayn edilmiştir. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası odalarının neredeyse tamamı, dağ ve deniz manzaralıdır. Bütün odalarında balkon bulunan Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası, 24 saat aktif olan oda servisi ile de müşterilerine eşsiz hizmet sağlamaktadır.
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası odalarının tamamında, banyo ve tuvaletin yanı sıra klima, televizyon ve telefon yer almaktadır. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası televizyonlarında, uydu kanalları çekmektedir. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası odalarında bulunan telefon sayesinde, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere, tüm yakınlarınız ve arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilirsiniz.
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası havuzları, mini bir aquapark özelliği taşımaktadır. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası açık yüzme havuzunda, su kaydırakları bulunmaktadır. Yine açık ve kapalı yüzme havuzlarının içerisinde, Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası bünyesinde kalan çocuklara özel bölüm bulunmaktadır. Bu şekilde, ebeveynleri ve çocukları, güvenli bir şekilde havuzda eğlenebilirler. Ayrıca çocuklar için mini club ve oyun parkı da, yine Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde yer almaktadır.

Hem tatil hem de spor yapmak isteyen kullanıcılar, Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası içerisinde bulunan spor tesislerinde, rahatça sporunu yapabilirler. Tenis kortu ve basketbol sahasının yanı sıra, bilardo, masa tenisi ve golf gibi sporlarla, formunuzu koruyabilir, fit görünümünüzü koruyabilirsiniz. Kuşadası otelleri, spor yapmanız için gerekli tüm şartlara sahiptir.

Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası içerisindeki ücretli hizmetler de göz dolduracak cinsten. Jet ski, banana ve paraşüt gibi, sizleri çok eğlendirecek aktiviteler Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası dahilinde yer almakta, hizmetinize sunulmaktadır. Sahile sıfır mesafede bulunan Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası, deniz bisikleti, sauna ve hamam gibi hizmetleri ise, müşterilerine ücretsiz olarak sunmaktadır.

"Kuşadası tatili" için "Kuşadası Batıhan Beach Resort", tercih edilmesi gerek bir oteldir. Kuşadası otelleri, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, sizleri ağırlamak üzere beklemektedir.

Ucuz tatil köyleri içerisinde yapacağınız tatiller, sizler için "ekonomik tatil" kapılarını sonuna kadar aralayacaktır. Batıhan Beach Resort da "hesaplı tatil" yapmanız için son derece uygun bir oteldir; tatilinizi Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde yapın, ömür boyu unutamayacağınız  iyi bir tatil geçirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder