19 Eylül 2012 Çarşamba

Limak Hotels Arcadia Golf



Hayallerinizdeki O Muhteşem Tatili Limak Arcadia Belek'te Yapmaya Ne Dersiniz?

Limak Hotels Arcadia Golf
Limak Arcadia Belek, Belek'in en gözde, en özel otellerinden bir tanesidir. Limak Arcadia Belek tesislerinin bu denli önemli olmasının en büyük nedeni, vermiş olduğu eşsiz hizmetlerdir. Müşteri odaklı anlayış ile çalışma yürüten eğitimli personeli de Limak Arcadia Belek tesislerinin en önemli avantajlarından bir tanesidir. Belek tatili yapmak gibi bir planınız var ise ve bu planınızı "ucuz tatil" fırsatları ile taçlandırmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Limak Arcadia Belek tesislerinde erken rezervasyon yaptırmaktır. Bu şekilde, ucuz tatil köyleri avantajlarından ekonomik bir biçimde yararlanmış olur ve uzun yıllar unutamayacağınız kaliteli bir tatil gerçekleştirmiş olursunuz.


Neden Belek'te Tatil?

Antalya'nın en gözde tatil merkezlerinden bir tanesi olan Belek, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı otelleri ile adeta bir tatil cennetidir. Siz de tatilinizi dört dörtlük yapmak istiyorsanız, siz de tatil anlayışınızı baştan aşağı değiştirmek istiyorsanız, hemen harekete geçin ve Limak Arcadia Belek tesislerinde konaklamak üzere erken rezervasyon yaptırın. Asla pişman olmayacağınız bir tatil, Limak Arcadia Belek bünyesinde sizleri bekliyor!

Limak Arcadia Belek Konum ve Ulaşım Bilgileri

Belek'in İskele mevkiinde yer alan Limak Arcadia Belek tesisleri, Belek plajları içinde güzel bir denizde ve doğal güzellikler içerisinde tatilini geçirmek isteyen kişiler için inşa edilip hizmet vermeye başlamıştır. Limak Arcadia Belek tesislerinin denize olan uzaklığının da sıfır olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz.
Limak Arcadia Belek, ulaşım özellikleri bakımından da diğer birçok Belek oteline oranla daha avantajlı bir konumda bulunuyor. Öyle ki uzak il ve ülkelerden gelecek olan tatilcilerin kullanabileceği Antalya Hava Alanı, Limak Arcadia Belek tesislerine yalnızca 35 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Antalya Merkez Terminali ise 40 km mesafede yer alıyor.

Limak Arcadia Tesisleri ve Odaları

Toplamda 44 odası bulunan Limak Arcadia Belek tesisleri, aynı anda binin üzerinde kişinin konaklama yapabileceği, Belek'in en büyük otellerinden bir tanesidir. Aynı zamanda bir tatil köyü olan Limak Arcadia Belek tesislerinde açık ve kapalı havuzlar, yine açık ve kapalı olmak üzere birbirinden kaliteli sunumların yapıldığı açık büfe restoranlar, spor yapmak isteyen tatilcilere özel fitness salonları, Türk hamamı, saunası ve daha pek çok hizmet yer alıyor.
Limak Arcadia Belek odalarının neredeyse tamamı deniz manzaralıdır. Balkonda deniz sefası yapabilirsiniz ve soğuk ya da sıcak içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca otel odalarının tamamında, tıpkı diğer Antalya otellerinde olduğu gibi televizyon, mini bar, saç kurutma makinesi, çalışma masası, telefon ve klima bulunuyor. Limak Arcadia Belek odalarının zemininin halı kaplama olduğunu belirtmekte de fayda görüyoruz.
  • Limak Arcadia Belek tesislerinde mükemmel bir tatil yapmak ister misiniz?
  • Akdeniz otellerinin farkını Limak Arcadia Belek tesislerinde en net biçimde hissedin!
  • Sizleri de Antalya'nın kalbine, Belek'e davet ediyoruz; unutulmaz bir Belek tatili sizi bekliyor!
  • Dünyanın en güzel doğasında, dünyanın en ayrıcalıklı tatilini gerçekleştirin!
  • Siz de Belek'e gelin, Belek otellerinde konaklama yaparak keyifli bir tatil geçirin!
Belek Limak Arcadia, Belek otelleri tatili yapacak olan kişiler için inşa edilip hizmet vermeye başlamış, kaliteli hizmetleri ile kendisini ispatlamış bir tesistir. Siz de Belek otelleri tecrübesi yaşamak istiyorsanız, içiniz rahat bir biçimde Limak Arcadia Belek tesislerinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder