16 Mayıs 2012 Çarşamba

Crystal Hotels Family Resort


Crystal ayrıcalığının son gözdesi Crystal Hotels Family Resort ile tatil keyfi artıyor

Crystal Hotels Family Resort
Crystal Hotels Family Resort Belek otelleri arasında uzun zamandır tecrübesi ve kalitesi ile ön plana çıkıyor. Tatilcilerin tatil kelimesinin anlamını tam olarak yaşadıkları Crystal Hotels Family Resort gerek dinlenme gerekse eğlence görevlerini tatilcilerin istek ve tercihlerine göre düzenliyor. Crystal Hotels Family Resort Belek otellerinin konfor ve kalitesini kendi özel stil ve tasarımı ile birleştirmiş bir tatil cenneti. Ailenizle beraber tatil yapmak isteyeceğiniz yerler arasında ilk sıralarda olan Belek otelleri arasında bulunan Crystal Hotels Family Resort ucuz tatil köyleri listesinin de başında yer alıyor. Bir otelden çok aktivite ve özel hizmetleri ile tatil köyünü anımsatan Crystal Hotels Family Resort Belek konaklama merkezlerinin tüm özelliklerini yansıtıyor. Crystal Hotels kalitesinin en çok hissedildiği Crystal Hotels Family Resort adından da anlaşılacağı üzere bir ailenin tüm tatil ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede ucuz tatil köyleri arasındadır. Crystal Hotels Family Resort’da tatil yapanlar bu konaklama merkezine tekrar gelebilmek için en ucuz yol olan erken rezervasyonları kaçırmıyorlar. Müşteri memnuniyeti anketlerinde de oldukça yüksek puanlar alan Crystal Hotels Family Resort’e göre tatil kavramı tatilcinin memnun olduğu yerde başlar.

Crystal Hotels Family Resort ile ucuz tatili nasıl yakalarım?

Crystal Hotels Family Resort Belek otelleri arasında en kalitelileri arasında bulunmasına rağmen ucuz tatil imkânını sağlayan konaklama merkezlerindendir. Tatilcilere en kaliteliyi en uygun fiyata sağlamak için erken rezervasyon seçeneklerinde oldukça iyi oranlı indirimlere giden Crystal Hotels Family Resort kendi kalitesinin keyfine daha fazla tatilcinin bakabilmesini sağlıyor. Belek belediyesi tarafından da desteklenen bölge turizmi açısından Crystal Hotels Family Resort yabancı tatilcilere de oldukça iyi referanslar veriyor. Belek aktiviteleri, doğal güzellikleri Belek otellerinin kalitesi burayı iyi bir tercih sebebi yapıyor.
  • Crystal Hotels Family Resort Belek’de ucuz tatil erken rezervasyonlar ile yakalanır.
  • Tatilin gerçek keyfi en uygun olarak Crystal Hotels Family Resort’de çıkarılır.
  • Sevdiklerinize en özel hediye onlara kaliteli bir tatil armağan etmektir. Bunun için Crystal Hotels Family Resort yeterlidir.
Crystal Hotels Family Resort tesis özellikleri ve ulaşım seçenekleri nelerdir?

Tesiste toplam 372 adet oda bulunuyor. Bu odaların içleri tamamen tatilcilerin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için tasarlanmış. Odalarda televizyon (uydu yayını), kartlı kilit sistemi, merkezi klima, tv´den müzik yayını, mini bar, özel kasa, direkt telefon, ınternet bağlantısı (talep üzerine ve rezervasyonla), yangın ihbar ve söndürme sistemi, mevcut olup, banyolarda; telefon, saç kurutma makinesi bulunuyor. Ayrıca sigara kullanmayan ve bedensel engelli olan tatilciler içinde özel olarak tasarlanmış odalar var. Aktivite olarak birçok aktivite olanağını bulabileceğiniz Crystal Hotels Family Resort tatil sonunda denemeye fırsat bile bulamayacağınız sayıda seçenek sunuyor. Ultimate herşey dahil seçeneğinin geçerli olduğu Crystal Hotels Family Resort Belek tatiliniz sırasında maddi olarak ne kadar ödeyeceğinizi size tam olarak belirtiyor. Böylece tatil sonunda kötü sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz. Denize 0 km uzaklıkta olan Crystal Hotels Family Resort merkez terminale oldukça yakın, hava yolu ile gelmek isteyenler Antalya hava alanından 45 km kadar uzaklıkta bulunan tesise kolaylıkla ulaşabilirler. Aileniz ve kendiniz için kalitesini yükseltirken fiyatlarını düşüren ve tatilciye özel olduğunu hissettiren Crystal Hotels Family Resort’u tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder