3 Haziran 2011 Cuma

Tusan Beach Resort Otel

Kuşadası’nın ilk oteli olarak dünden bugüne en kaliteli hizmeti veren Kuşadası Tusan Beach Resort, Kuşadası otelleri içerisinde bulunan ve yerli yabancı turistler tarafından en çok ilgi gören oteller arasında yer alır. Tusan Beach Resort Otel, Kuşadası’nın ilk oteli olması nedeniyle yılların tecrübesine sahiptir ve Kuşadası otel seçenekleri içinde ve erken rezervasyon da yer alan  Tusan Beach Resort Otel yılların vermiş olduğu bu tecrübeyle misafirlerini özenle karşılar, nezih bir ortamda ağırlar.

Otel Tusan Beach Resort, farkını yaşamanız için yaz sezonun da ya da tatile ihtiyaç duyduğunuzda sizlere, evinizin sıcaklığını ve konforunu yaşatır, alıştığınız bu ortamdan Kuşadası Tusan Beach Resort Otel den kopamaz, bir dahaki yılın planlarını yapmaya başlarsınız. Kuşadası Tusan Beach Resort Otel sizleri Kuşadası’nın harika atmosferinin hemen girişinde tüm ihtişamıyla selamlar. Daha ilk karşılaştığınızda ne kadar davetkar olduğunu anladığınız Kuşadası Tusan Beach Resort Otel, sıcacık duruşuyla sizleri cezbeder.
Kuşadası günbatımının en güzel izlenebildiği yerlerden biri olmakla beraber, Kuşadası Tusan Beach Resort Otel de, günbatımının en güzel izlenebildiği otellerden biridir ve ister harika restoranlarında ister odanızda buz gibi içeceklerinizi yudumlarken muhteşem müzikler eşliğinde bu manzarayı izleyebilirsiniz. Kuşadası Tusan Beach Resort Otel ile beş yıldızlı bir otelde kalmanın ayrıcalığını yaşayın.
Konumuyla da fark yaratan Kuşadası Tusan Beach Resort Otel hem tarihi mekanlara yakınlığı ile bilinir hem de Kuşadası’na olan mesafesiyle bilinir. Tusan Beach Resort Otel, terminale sadece 3 kilometre uzaklıkta olup, Adnan Menderes Hava limanına ise 75 kilometre uzaklıktadır. Denize sıfır olan Kuşadası Tusan Beach Resort Otel de denize girmek de çok kolay, ister denizi ister havuzu tercih eder, Kuşadası Tusan Beach Resort Otel rahatlığını ve konforunu yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder