24 Haziran 2011 Cuma

Fantasia Deluxe Hotel

Fantasia Deluxe Hotel ile istediğiniz tatili yaşayın...
Bir tatilden beklentiniz ne kadar fazla olursa, isteklerinizi karşılayacak bir tesis bulabilecek araştırmaları yapmaya hazır olursunuz; çünkü tatiller en fazla rahatlamayı arzuladığımız, doğayla, denizle iç içe olmaya çabaladığımız zamanlardır. Beklentilerinizin fazlasını karşılayabilecek bir tesisi güzel bir tatil geçirebilmeniz adına önerebiliriz:  Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel. Kuşadası tarihi ve doğal güzelliklerinin keyfine varabileceğiniz Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel konuklarını en iyi şekilde ağırlıyor. Kuşadası otelleri arasında birçok farklı özelliği ile tercih edebileceğiniz Fantasia Deluxe Hotel ile unutamayacağınız bir yaz tatili geçirebileceksiniz. Unutamayacağınız tatiller geçirebileceğiniz otelleri Kuşadası kıyılarında bulabileceksiniz.


Fantasia Deluxe Hotel
Sizi çekecek Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel özellikleri
  • Fantasia Deluxe Hotel denize sıfır mesafededir.
  • Fantasia Deluxe Hotel özel kum plaja sahiptir.
  • Fantasia Deluxe Hotel herşey dahil konsepttedir.
  • Fantasia Deluxe Hotel birçok tarihi mekana kısa mesafededir.
Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel restoranları ve tatları ile buluşmanız
Herşey dahil konsepti ile konuklarını ağırlayan Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel birbirinden zarif dizaynlı restoranları ile leziz yemeklerini süsler. Bildiğiniz üzere lezzetli yemekleri yediğiniz mekanlar da önemlidir. Bu yönden bakacak olursak Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel birçok şık restorana ve alakart restorana sahiptir. Fantasia Deluxe Hotel Kuşadası’nın ana restoranı olan Nostalgia Restoran’da geleneksel Türk mutfağının ve diğer mutfakların tatlarını bulacaksınız. Açık ve kapalı bölümleri olan Nostalgia Restoran 700 kişilik kapasiteye sahip modern bir Fantasia Deluxe Hotel restoranıdır. Uluslararası tatları bulabileceğiniz, teraslı bir şık mekanı daha Kuşadası otelleri arasında Fantasia Deluxe Hotel bünyesinde bulabileceksiniz. Yalnızca yaz sezonunda, belirli saatler arasında rezervasyonlu hizmet sunan Prelude Restoran’da en özel akşamlarınızı yaşayabileceksiniz. Hem mekan hem de yemeklerinizi sunanlar itibariyle Türk kültürünün yansıtıldığı A la Turka Restoran, Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel tatilinizde yine özel tatları özel anlarla birleştireceğiniz akşamları yaşayabileceğiniz bir mekandır. Bununla birlikte Fantasia Deluxe Hotel bünyesindeki Balık Restoran ve Allegro Snack Restoran’da da lezzetli yiyeceklerle tatilinizi zenginleştirebileceksiniz. Kuşadası otelleri arasında bu kadar geniş bir yelpazede lezzetleri ile sizi ağırlayacak en iyi mekanın Hotel Fantasia Deluxe olduğunu söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Kuşadası otelleri arasındaki Fantasia Deluxe Hotel mavilerinde…
150 metrelik özel plaja sahip olan Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel bünyesinde iki açık ve bir de ısıtmalı kapalı havuz bulunmaktadır. Kabana hizmeti de sunan Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel ile dilerseniz Kuşadası sularını su sporları ile de renklendirebilirsiniz.

Diğer Kuşadası Fantasia Deluxe Hotel özellikleri
250 kişilik amfi tiyatroya sahip olan Kuşadası otelleri arasındaki Fantasia Deluxe Hotel, animasyon ekibi ile iki hafta aralıkla siz misafirlerine özel şovlar sunmaktadır. Gün içinde de masa tenisi, su topu, havuz oyunları gibi, dart, jimnastik gibi aktivitelerde bulunmanızı da sağlayan Fantasia Deluxe Hotel animasyon ekibi tatilinizin eğlence kısmını da tamamlıyor. Kuşadası otelleri arasındaki ucuz tatil köyleri arasında gösterebileceğimiz Fantasia Deluxe Hotel ile bol eğlenceli vakitler geçireceksiniz.
Eşsiz, tadını unutmayacağınız bir tatili Fantasia Deluxe Hotel ile yaşayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder