3 Haziran 2011 Cuma

Atlantique Holiday Club

Kuşadası’nın en gözde tatil beldelerinden biri olması nedeniyle birçok tatilci tarafından tercih edilen Kuşadası doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve Kuşadası otelleri açısından da birçok seçeneğe sahiptir. Bu seçenekler arasından Kuşadası Atlantique Holiday Club da konaklamayı tercih edenlerdenseniz sizler için hazırlanan özel aktivitelerden yararlanabilir, Club Atlantique Holiday ile unutulmaz tatillere imza atabilirsiniz.
Kuşadası Atlantique Holiday Club Kuşadası otelleri içerisinde herşey dahil konseptinde hizmet verenler arasındadır ve Kuşadası Atlantique Holiday Club da 0-12 yaş arası bir çocuğunuzda ücretsiz olarak bu hizmetlerden yararlanabilir.
Kuşadası Atlantique Holiday Club da çocuklarınız için animasyon gösterileri hazırlanmakta olup, tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için çeşitli sürprizler hazırlanır. Çocuklarınızın kullanabileceği havuzlar ve su kaydırakları Kuşadası Atlantique Holiday Club da sizleri bekliyor. Kuşadası Atlantique Holiday Club tesise ait iki yüz metre uzunluğa sahip özel plajı ile sizlerin nezih ortamlarda tatil yapmasını sağlıyor. Kumlu ve normal derinliklerde olan özel plaj Kuşadası Atlantique Holiday Club da en beğenilen bölümlerden biridir, ayrıca Kuşadası Atlantique Holiday Club da bulunan özel plajda iskelede mevcuttur. Birçok seçeneğe sahip olan otel Kuşadası mevkiindedir.
Kuşadası Atlantique Holiday Club da birçok aktiviteden faydalanabilir, tatilinizi teknoloji ile daha rahat geçirebilirsiniz. Lobide kablosuz internetten yararlanabilir, Atlantique Holiday Club da bulunan kuyumcu, deri mağazası, fotoğrafçı, hediyelik eşya mağazası ve marketten gerekli ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Muhteşem manzarasıyla sizleri büyüleyen Atlantique Holiday Club da yemek saatleriniz bir şölene dönüşür, Atlantique Holiday Club da dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri, farklı şekillerde ki sunumlarıyla açık büfe de ikram edilir. Sağlıklı salata çeşitlerinden et yemekleri, pasta ve tatlılara kadar her anlamda hem gözümüzü hem midemizi doyurur Atlantique Holiday Club. Atlantique Holiday Club da bulunan  Alakart restoranlarda deniz kenarında Türk mutfağının ve deniz ürünlerinin lezzetine bakmak günbatımı sırasında harika olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder